Interimskonsult inom Ekonomi

Stockholm
Publicerat för 4 år sedan

Brain Competence är ett expansivt konsultbolag som arbetar med kvalificerade tjänster inom ekonomi.  Vi upplever just nu en stor efterfrågan hos våra kunder av  ekonomikonsulter på olika nivåer för  uppdrag  i Stockholmsregionen med start i augusti/september.

Är du intresserad av att arbeta som underkonsult genom eget bolag eller som anställd konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss. Som interimskonsult har du en unik möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher samt frihet att själv styra din tid och välja rätt uppdrag.

Exempel på uppdrag som vi söker konsulter till just nu:

  • Senior redovisningsekonom /redovisningschef
  • Koncernredovisningsekonom
  • Bolagsansvarig till fastighetsbolag
  • Business Controller / Financial controller
  • CFO och ekonomichef
  • Projektledare och systemekonomer

Uppdragen tillsätts löpande under hösten och varierar i både omfattning och längd. Om du har erfarenhet från ovanstående roller sedan tidigare och vill fortsätta utvecklas i rollen som konsult kan det vara dig vi söker. Tveka inte att kontakta oss idag om du vill veta mer eller för att vara med i vårt nätverk för konsulter inom Ekonomi.

Har du frågor om oss eller om våra aktuella uppdrag? Välkommen att kontakta Erik Eklund på erik.eklund@braincompetence.se eller ring 0739015079.

 

Låter det här som du?

Ansök till tjänsten via LinkedIn

LinkedIn
Genom att ansöka via ditt sociala konto, accepterar du att Brain Competence AB sparar din sociala profil.

Eller fyll i formuläret

    Ladda upp CV

    Genom att skicka in accepterar du att dina personliga uppgifter kommer att sparas och användas i rekryteringssyfte enkigt Brain Competence ABs villkor.