För dig som har lite högre krav

Vi söker regelbundet ekonomer på olika nivåer till attraktiva bolag i Stockholm. Vi lägger lite mer tid på att säkerställa att tjänsten och arbetsgivaren verkligen är vad du söker. Om inte, så är det bättre för alla parter att vi tittar vidare efter ett annat erbjudande till dig. Nedan listar vi några av våra publika tjänster och uppdrag. 

 • Vi söker en interim Controller till ett spännande uppdrag med start inom en månad till ett bolag i centrala Stockholm. Rollen är bred och vi söker dig som har en bakgrund inom redovisning samt har erfarenhet från mer controllerinriktade arbetsuppgifter.

  Stockholm
  Publicerat för 5 dagar sedan
 • Vi söker nu en redovisningskonsult med ca 2 års erfarenhet som vill fortsätta utvecklas inom redovisning i en spännande roll hos Brain Accounting i Gamla Stan. Som redovisningskonsult kommer du att tillhöra en redovisningsgrupp och arbeta tätt tillsammans med både seniora och mer juniora kollegor. Brain arbetar främst med ägarledda bolag. Nu vill vi förstärka med ytterligare en person för att kunna höja nivån på service och kvalitet för våra kunder. På kontoret i Gamla stan arbetar idag totalt ca 30 personer i olika roller med ekonomi i en trevlig miljö med flexibla arbetstider och högt i tak. Miljön är entreprenöriell och präglas av högt tempo och du bör trivas i en sådan miljö för att lyckas och för att kunna utvecklas vidare i din yrkesroll.

  Stockholm
  Publicerat för 2 veckor sedan
 • Vi söker just nu fler ekonomer som vill ingå i vårt konsultnätverk och som söker nya uppdrag inför hösten. Är du intresserad av att arbeta som underkonsult genom eget bolag eller vill du bli anställd konsult hos oss? Det spelar ingen roll. Som interimskonsult har du en stor möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher.

  Stockholm
  Publicerat för 2 veckor sedan
 • Nytt uppdrag – Interim Senior Redovisningskonsult Till ett trevligt bolag inom finansbranschen med kontor i centrala Stockholm söker vi just nu en Interim Senior Redovisningskonsult med start i slutet på september eller senast i början på oktober. Uppdraget sträcker sig initialt 6 månader. Det är en bred roll med många kontaktytor. Du kommer ansvara för […]

  Stockholm
  Publicerat för 3 veckor sedan
 • Vi söker dig som är intresserad av att jobba som underkonsult genom eget bolag eller dig som vill bli anställd konsult hos oss. Som interimskonsult har du en unik möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher.

  Publicerat för 3 månader sedan