För dig som har lite högre krav

Vi söker regelbundet ekonomer på olika nivåer till attraktiva bolag i Stockholm. Vi lägger lite mer tid på att säkerställa att tjänsten och arbetsgivaren verkligen är vad du söker. Om inte, så är det bättre för alla parter att vi tittar vidare efter ett annat erbjudande till dig. Nedan listar vi några av våra publika tjänster och uppdrag. 

 • Vi söker just nu en CFO för ett långsiktigt uppdrag tillsvidare på deltid (ca 50% av en heltidstjänst) till vår kund som är ett framgångsrikt bolag inom sin bransch. Bolaget har idag ca 50 anställda och omsätter drygt 80 MSEK. Som CFO är du övergripande ansvarig för bolagets ekonomi och kravställare gentemot redovisningsbyrån som hanterar bolaget löpande ekonomiarbete. Vi söker nu en CFO som vill vara med långsiktigt i bolagets fortsatta utveckling och som på sikt vill vara medlem i styrelsen och fungera som en strategisk rådgivare gällande ekonomiska frågor kopplat till den löpande verksamheten. Vi söker dig som är konsult idag och känner att du vill engagera dig under en längre tid på deltid. Anställning eller konsultkontrakt spelar ingen roll för den här tjänsten. Ett starkt önskemål/krav är tidigare erfarenhet från konsultbranschen eller från liknande bransch där man debiterar tid och arbetar i projektform. Start för tjänsten är helst i november/december med flexibilitet.

  Stockholm
  Publicerat för 2 veckor sedan
 • Interim redovisningsekonom som är finsktalande till trevligt bolag i centrala Stockholm

  Stockholm
  Publicerat för 3 veckor sedan
 • Vi söker en redovisningsekonom till ett expansivt bolag som är verksamma inom finansiella tjänster. Verksamheten har växt kraftigt under de senaste åren och har nu behov av att stärka upp ekonomifunktionen med en redovisningsekonom. I rollen arbetar du tätt tillsammans med Ekonomichefen och 2 ekonomiassistenter. På kontoret i Stockholm arbetar idag ca 20 personer i olika roller inom ekonomi, utveckling, marknad och försäljning och miljön präglas av högt tempo och frihet under ansvar.

  Stockholm
  Publicerat för 3 veckor sedan
 • Assently är ett snabbväxande SaaS-bolag i centrala Stockholm. Som junior controller kommer din främsta arbetsuppgift vara att samla in, sammanställa, presentera och analysera information från ekonomi, försäljning och marknadsföring och olika externa källor i syfte att förbättra vår uppföljning och styrning av bolaget. Såväl vår styrelse som ledning kommer att ta del av och fatta beslut baserat på de olika KPI:er som du kommer att sammanställa.

  Stockholm
  Publicerat för 3 veckor sedan
 • Vi söker just nu fler ekonomer som vill ingå i vårt konsultnätverk inom redovisning och controlling. Är du intresserad av konsultuppdrag på spännande bolag i olika branscher i Stockholmsregionen? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig som söker nya uppdrag just nu eller efter sommaren. Är du intresserad av att arbeta som underkonsult genom eget bolag eller som anställd konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss. Som interimskonsult har du en unik möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher.

  Stockholm
  Publicerat för 3 månader sedan