För dig som har lite högre krav

Vi söker regelbundet ekonomer på olika nivåer till attraktiva bolag i Stockholm. Vi lägger lite mer tid på att säkerställa att tjänsten och arbetsgivaren verkligen är vad du söker. Om inte, så är det bättre för alla parter att vi tittar vidare efter ett annat erbjudande till dig. Nedan listar vi några av våra publika tjänster och uppdrag. 

 • Vi söker en Business Controller / Ekonomiansvarig för permanent anställning till en av våra kunder. Rollen är på ett växande dotterbolag inom en större koncern som växt mycket senaste året och behöver därför stärka upp med en Business Controller / Ekonomiansvarig. I rollen arbetar du tätt tillsammans en ekonomiassistent som hanterar det löpande och du rapporterar bolagets VD. Du har övergripande ansvar månads- och årsbokslut, rapportering, samt ansvar för sammanställning, analys och uppföljning av bolagets siffror.

  Stockholm
  Publicerat för 5 dagar sedan
 • Vi söker just nu interima redovisningsekonomer! Är du intresserad av konsultuppdrag på spännande bolag i olika branscher i Stockholmsregionen? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig som söker nya uppdrag just nu eller senare under vintern.

  Stockholm
  Publicerat för 2 veckor sedan
 • Vi söker just nu fler ekonomer som vill ingå i vårt konsultnätverk av kvalificerade ekonomer. Är du intresserad av konsultuppdrag på spännande bolag i olika branscher i Stockholmsregionen? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig som söker nya uppdrag just nu eller senare under vintern. Är du intresserad av att arbeta som underkonsult genom eget bolag eller som anställd konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss. Som interimskonsult har du en unik möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher.

  Stockholm
  Publicerat för 4 veckor sedan
 • Brain Competence grundades 2017. Vi har under tre framgångsrika år växt kraftigt och etablerat oss som en kvalitetspartner inom interims- och rekryteringslösningar av kvalificerade ekonomer. Nu fortsätter resan de kommande åren med många spännande projekt kopplat till försäljning och marknad. Vi söker en Account Manager som vill vara med att ta nästa steg. I rollen kommer du arbeta nära seniora partners i en mycket stabil och trygg leveransorganisation. Som Account Manager kommer du ansvara för bolagets försäljningsarbete med fokus på bearbetning och prospektering av nya kunder. I rollen kommer du även vara med att skapa struktur i säljarbetet i vårt CRM system.

  Stockholm
  Publicerat för 1 månad sedan
 • Vi söker just nu en interim Bolagsekonom till ett växande Fastighetsbolag i centrala Stockholm. Som Bolagsekonom ingår du i en mindre ekonomiavdelning och rapporterar till Ekonomichefen. Uppdraget startar inom 2–3 veckor och beräknas pågå i ca 6 månader.

  Stockholm
  Publicerat för 1 månad sedan