För dig som har lite högre krav

Vi söker regelbundet ekonomer på olika nivåer till attraktiva bolag i Stockholm. Vi lägger lite mer tid på att säkerställa att tjänsten och arbetsgivaren verkligen är vad du söker. Om inte, så är det bättre för alla parter att vi tittar vidare efter ett annat erbjudande till dig. Nedan listar vi några av våra publika tjänster och uppdrag. 

 • Vi söker just nu fler ekonomer som vill ingå i vårt konsultnätverk inom redovisning och controlling. Är du intresserad av konsultuppdrag på spännande bolag i olika branscher i Stockholmsregionen? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig som söker nya uppdrag just nu eller efter sommaren. Är du intresserad av att arbeta som underkonsult genom eget bolag eller som anställd konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss. Som interimskonsult har du en unik möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher.

  Stockholm
  Publicerat för 3 veckor sedan
 • Just nu söker vi en driven redovisningsansvarig till en spännande koncern där du får möjlighet att jobba i en internationell miljö. Bolaget har en haft en spännande resa de senaste åren och står inför en tillväxtresa framöver med nya marknader.

  Stockholm
  Publicerat för 1 månad sedan
 • Vi söker just nu Business Controllers till olika permanenta tjänster till spännande bolag i Stockholm. Är du intresserad av en ny utmaning som Business Controller och finns tillgänglig i närtid? Sök gärna tjänsten eller kontakta oss för frågor.

  Stockholm
  Publicerat för 1 månad sedan
 • Vi söker en junior redovisningsekonom till marknadsledande Sivers IMA med placering på kontoret i Kista. I rollen kommer du få arbeta brett med redovisning och rapporterar till Accounting Controller för Sivers IMA. På kontoret i Kista arbetar idag ca 25 personer med både utveckling, försäljning och administration. Som junior redovisningsekonom får du arbeta i en fartfylld miljö tillsammans med 3 kollegor på ekonomifunktionen. Det finns goda möjligheter till utveckling för rätt person och omfattningen för tjänsten är heltid.

  Stockholm
  Publicerat för 1 månad sedan
 • Vi söker nu en Redovisningskonsult som vill fortsätta utvecklas inom redovisning i en spännande roll till Brain Accounting i Gamla Stan. Som Redovisningskonsult kommer du att tillhöra en redovisningsgrupp och arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor. Brain arbetar främst med ägarledda bolag som omsätter mellan 10-100 MSEK. Nu vill vi förstärka med ytterligare en person för att kunna höja nivån på service och kvalitet för våra kunder. På kontoret i Gamla stan arbetar idag totalt ca 30 personer i olika roller inom ekonomi i en trevlig miljö med flexibla arbetstider och högt i tak. Miljön är entreprenöriell och präglas av högt tempo och du bör trivas i en sådan miljö för att lyckas i rollen som redovisningskonsult och för att kunna utvecklas vidare i din yrkesroll.

  Stockholm
  Publicerat för 3 månader sedan