För dig som har lite högre krav

Vi söker regelbundet ekonomer på olika nivåer till attraktiva bolag i Stockholm. Vi lägger lite mer tid på att säkerställa att tjänsten och arbetsgivaren verkligen är vad du söker. Om inte, så är det bättre för alla parter att vi tittar vidare efter ett annat erbjudande till dig. Nedan listar vi några av våra publika tjänster och uppdrag. 

 • Vi söker nu en Redovisningskonsult som vill fortsätta utvecklas inom redovisning i en spännande roll till Brain Accounting i Gamla Stan. Som Redovisningskonsult kommer du att tillhöra en redovisningsgrupp och arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor. Brain arbetar främst med ägarledda bolag som omsätter mellan 10-100 MSEK. Nu vill vi förstärka med ytterligare en person för att kunna höja nivån på service och kvalitet för våra kunder. På kontoret i Gamla stan arbetar idag totalt ca 30 personer i olika roller inom ekonomi i en trevlig miljö med flexibla arbetstider och högt i tak. Miljön är entreprenöriell och präglas av högt tempo och du bör trivas i en sådan miljö för att lyckas i rollen som redovisningskonsult och för att kunna utvecklas vidare i din yrkesroll.

  Stockholm
  Publicerat för 1 månad sedan
 • Vi söker just nu fler ekonomer som vill ingå i vårt konsultnätverk inom redovisning. Är du intresserad av konsultuppdrag på spännande bolag i olika branscher i Stockholmregionen?

  Publicerat för 2 månader sedan
 • Är du en driven senior redovisningskonsult med erfarenhet och/eller intresse för fastighetsbranschen som vill bli en del av Stockholms ledande ekonomibyrå för ägarledda företag? Då kan du vara den vi söker!

  Stockholm
  Publicerat för 2 månader sedan
 • Vi söker just nu fler ekonomer som vill ingå i vårt konsultnätverk inom redovisning och controlling. Är du intresserad av konsultuppdrag på spännande bolag i olika branscher i Stockholmregionen? Vi upplever just nu en ökad efterfrågan hos våra kunder av ekonomikonsulter konsulter på olika nivåer. Är du intresserad av att arbeta som underkonsult genom eget bolag eller som anställd konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss. Som interimskonsult har du en unik möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher.

  Stockholm
  Publicerat för 5 månader sedan