För dig som har lite högre krav

Vi söker regelbundet ekonomer på olika nivåer till attraktiva bolag i Stockholm. Vi lägger lite mer tid på att säkerställa att tjänsten och arbetsgivaren verkligen är vad du söker. Om inte, så är det bättre för alla parter att vi tittar vidare efter ett annat erbjudande till dig. Nedan listar vi några av våra publika tjänster och uppdrag. 

 • Vi söker just nu en interim Financial Controller med en stabil bakgrund inom redovisning till ett expansivt bolag i centrala Stockholm. Vår kund är verksamma inom IT/Tech och verksamheten är internationell med ett flertal utländska dotterbolag. Bolaget befinner sig i en expansiv fas och som Financial controller kommer du arbeta ”högt och lågt” med ekonomi och stötta bolagets CFO och COO i operativa frågor. Redovisningen ligger idag på externa byråer i respektive dotterbolags land.

  Stockholm
  Publicerat för 5 dagar sedan
 • Är du en driven senior redovisningskonsult med erfarenhet och/eller intresse för fastighetsbranschen som vill bli en del av Stockholms ledande ekonomibyrå för ägarledda företag? Då kan du vara den vi söker!

  Stockholm
  Publicerat för 2 veckor sedan
 • Vi söker just nu konsulter inom redovisning som har kunskap och erfarenhet av Dynamics NAV. Just nu ser vi en ökad efterfrågan hos våra kunder i samband med implementation eller uppgradering av systemet. Om du har erfarenhet som redovisningsekonom, redovisningschef eller Financial controller och vill fortsätta utvecklas i rollen som konsult kan det vara dig vi söker. I konsultrollen kan det handla om att avlasta befintliga chefer och medarbetare under pågående implementation eller aktivt arbeta med systemfrågor och agera specialist kopplat till NAV. Uppdragen är oftast ca 6 månader eller längre och som konsult genom oss får du arbeta med spännande bolag inom tjänstesektorn, retail och produktion.

  Stockholm
  Publicerat för 2 veckor sedan
 • Vi söker just nu fler ekonomer som vill ingå i vårt konsultnätverk inom redovisning och controlling. Är du intresserad av konsultuppdrag på spännande bolag i olika branscher i Stockholmregionen? Vi upplever just nu en ökad efterfrågan hos våra kunder av ekonomikonsulter konsulter på olika nivåer. Är du intresserad av att arbeta som underkonsult genom eget bolag eller som anställd konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss. Som interimskonsult har du en unik möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher.

  Stockholm
  Publicerat för 3 månader sedan