För dig som har lite högre krav

Vi söker regelbundet ekonomer på olika nivåer till attraktiva bolag i Stockholm. Vi lägger lite mer tid på att säkerställa att tjänsten och arbetsgivaren verkligen är vad du söker. Om inte, så är det bättre för alla parter att vi tittar vidare efter ett annat erbjudande till dig. Nedan listar vi några av våra publika tjänster och uppdrag. 

 • Vi söker en Interim Group Financial Controller till ett expansivt bolag i Centrala Stockholm. Det är start senast 1 mars och uppdraget beräknas pågå i ca 4-6 månader under pågående rekrytering. Uppdraget präglas av högt tempo och snabba förändringar vilket ställer höga krav på dig som konsult.

  Stockholm
  Publicerat för 1 vecka sedan
 • Brain Competence startade i slutet av 2017 som ett systerbolag till Brain Accounting, en av Stockholms mest renommerade ekonomibyråer. Tack vare synergier mellan bolagen och ett antal drivna delägare har vi under två framgångsrika år växt kraftigt. Vi räknar med att under 2020 tillsätta över 100 uppdrag och omsätta 40–50 mkr. Vår framgång bygger på att vi är en extremt slimmad organisation utan administration och assistenter. Vi är några seniora konsultförmedlare med etablerade nätverk som jobbar nära tillsammans. Hos oss är det alltid samma person som äger hela processen i uppdraget. Enbart en person är involverad i all kontakt med både kunden och konsulten. Så skapar vi djupare och mer långsiktiga relationer och säkerställer högre kvalitet i matchningen. Något som gör att både kunder och konsulter återkommer till oss.

  Stockholm
  Publicerat för 1 månad sedan
 • Vi upplever just nu en stor efterfrågan hos våra kunder av kvalificerade ekonomikonsulter för olika uppdrag i Stockholmsregionen. Är du intresserad av att arbeta som underkonsult genom eget bolag eller som anställd konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss. Som interimskonsult har du en unik möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher.

  Stockholm
  Publicerat för 1 månad sedan