Interim Redovisningsekonom med kunskaper i NAV

Stockholm
Publicerat för 5 år sedan

Vi söker just nu konsulter inom redovisning som har kunskap och erfarenhet av Dynamics NAV.  Just nu ser vi en ökad efterfrågan hos våra kunder i samband med implementation eller uppdatering av systemet. Om du har erfarenhet som redovisningsekonom, redovisningschef eller Financial controller och vill fortsätta utvecklas i rollen som konsult kan det vara dig vi söker. I konsultrollen kan det handla om att avlasta befintliga chefer och medarbetare under pågående implementation eller aktivt arbeta med systemfrågor och agera specialist kopplat till NAV. Uppdragen är oftast ca 6 månader eller längre och som konsult genom oss får du arbeta med spännande bolag i olika branscher i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Bokslutsarbete och rapportering
  • Årsredovisningsarbete
  • Koncernredovisning
  • Systemimplementationer

Kvalifikationer för rollen:  


Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet från en bred redovisningsroll. Vi ser gärna att du arbetat som konsult tidigare, antingen från redovisnings- eller revisionsbyrå eller som interimskonsult på olika uppdrag. Ett krav är att du tidigare har arbetat i Microsoft Dynamics NAV och vill fortsätta utvecklas inom systemet.

 

Ansökan

Sök tjänsten nedan. Vi ser ett löpande behov under under hela 2019.

Kontakta Erik Eklund för frågor gällande uppdraget. erik.eklund@braincompetence.se eller 0739015079

Låter det här som du?

Ansök till tjänsten via LinkedIn

LinkedIn
Genom att ansöka via ditt sociala konto, accepterar du att Brain Competence AB sparar din sociala profil.

Eller fyll i formuläret

    Ladda upp CV

    Genom att skicka in accepterar du att dina personliga uppgifter kommer att sparas och användas i rekryteringssyfte enkigt Brain Competence ABs villkor.