För dig som har lite högre krav

Vi söker regelbundet ekonomer på olika nivåer till attraktiva bolag i Stockholm. Vi lägger lite mer tid på att säkerställa att tjänsten och arbetsgivaren verkligen är vad du söker. Om inte, så är det bättre för alla parter att vi tittar vidare efter ett annat erbjudande till dig. Nedan listar vi några av våra publika tjänster och uppdrag. 

 • Vi söker nu en Junior redovisningskonsult som vill fortsätta utvecklas inom redovisning i en spännande roll hos ABOUTVALUE. Den här tjänsten är för dig som trivs och vill verka i en omväxlande roll på ett mindre kontor där du får fördela din tid mellan olika ansvarsområden och vara med att bygga något nytt. I rollen som junior redovisningskonsult arbetar du tätt tillsammans med övriga inom teamet. Det är en bred tjänst där du kommer ges möjlighet att arbeta med flera delar inom ekonomin. Du kommer arbeta tätt tillsammans med våra redovisningsansvariga och med dem ansvara för månadsavstämningar, kund- och leverantörsreskontra samt utveckling av ABOUTVALUEs arbetsprocesser och system.

  Stockholm
  Publicerat för 3 veckor sedan
 • Assently är ett snabbväxande SaaS-bolag med 15 medarbetare på kontoret i centrala Stockholm och 2 i Helsingfors. Vi erbjuder helhetslösningar inom e-signering och e-identifiering och hjälper därigenom våra kunder att effektivisera och digitalisera sina processer samtidigt som klimatpåverkan minskar och säkerhet och integritetsskyddet ökar. Assently startade 2011 och är nu ett av de ledande företagen på den Nordiska marknaden. Våra kunder finns främst inom bank, finans, försäkring, energi, medicin och retail samt offentlig sektor och frivilligorganisationer.

  Stockholm
  Publicerat för 1 månad sedan
 • Vi söker just nu fler ekonomer som vill ingå i vårt konsultnätverk av kvalificerade ekonomer. Är du intresserad av konsultuppdrag på spännande bolag i olika branscher i Stockholmsregionen? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig som söker nya uppdrag just nu till våren och sommaren. Är du intresserad av att arbeta som underkonsult genom eget bolag eller som anställd konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss. Som interimskonsult har du en unik möjlighet att under kort tid utveckla din kompetens inom olika områden och branscher.

  Stockholm
  Publicerat för 2 månader sedan
 • Som redovisningsekonom kommer du att få en bred och självständig roll. Du ansvarar för kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning inklusive kontoavstämningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med bolagets CFO som du även rapporterar till. Då vi inte är så många kommer du även att ha kontakt med övriga kollegor på kontoret. Ekonomiavdelningen består av dig och CFO där ni tillsammans kommer att driva utvecklingen av bolagets ekonomifunktion. Idag är delar av ekonomi outsourcad och du kommer att vara delaktig i processen med att ta hem den delen.

  Stockholm
  Publicerat för 2 månader sedan